Historické magnetofonové kazety .poraďte
Historické magnetofonové kazety .poraďte
Dobrý den.
Nejsem odborník ani fanda do radiotechniky,ale dostaly se ke mě jakési ,prý US historické magnetofonové kazety.
Majitel je chtěl vyhodit,bylo mi to líto ,třeba se najde fanda kterého zaujmou a bude vědět co s nimi.Mám jich asi 20 ks,jsou z cca 60tých let.
Zkusím přiložit fotku -pokud by jsem to nezvlád rád pošlu fotografie z mailu pristavak@ seznam.cz.
Prosím kontaktujte mne v případě zájmu.
za kazety nic nechci,pokud by mi budoucí majitel zkopíroval muziku na kazetách nahranou na novější medium --DVD--budu
navýsost spokojen-DVD mohu dodat nebo se za ně vyrovnám finančně.
zdravím všechny radionadšence
Anton
Nejsem odborník ani fanda do radiotechniky,ale dostaly se ke mě jakési ,prý US historické magnetofonové kazety.
Majitel je chtěl vyhodit,bylo mi to líto ,třeba se najde fanda kterého zaujmou a bude vědět co s nimi.Mám jich asi 20 ks,jsou z cca 60tých let.
Zkusím přiložit fotku -pokud by jsem to nezvlád rád pošlu fotografie z mailu pristavak@ seznam.cz.
Prosím kontaktujte mne v případě zájmu.
za kazety nic nechci,pokud by mi budoucí majitel zkopíroval muziku na kazetách nahranou na novější medium --DVD--budu
navýsost spokojen-DVD mohu dodat nebo se za ně vyrovnám finančně.
zdravím všechny radionadšence
Anton
Re: Historické magnetofonové kazety .poraďte
jé osmistopý kazety! A já je nemám v čem přehrát I tak bych je bral, pokud by o ně nebyl zájem. Sbírám kazeťáky, tak se jednou můžou hodit..
O.K.
mě zajímá hlavně obsah.Nevíte kde by se daly přehrát??
No a pokud se nikdo nozve samozřejmě Vám je dám,jen mi nechte chvilku sháním taky jinde-to přehrání.
Ted chci zkusit Technické muzeum na Letné.
zatím nashle Anton
mě zajímá hlavně obsah.Nevíte kde by se daly přehrát??
No a pokud se nikdo nozve samozřejmě Vám je dám,jen mi nechte chvilku sháním taky jinde-to přehrání.
Ted chci zkusit Technické muzeum na Letné.
zatím nashle Anton
Já to mám na čem přehrát. Jsem z Prahy. Můžu z toho udělat CD, DVD, MC... co libo. Případně bych měl taky o ty kazety zájem, ale respektuju, že nejsem první. Jinak bližší informace se dají o tomto médiu najít pod názvy 8 - track tape, 8 - track cartridge.
O.K.
Anton
Anton
tak jsem zpět doma ozvěte se mi ohledně těch kazet dohodli bychom kde a kdy Vám je předám.Jsem také z Prahyhmc1 píše:Já to mám na čem přehrát. Jsem z Prahy. Můžu z toho udělat CD, DVD, MC... co libo. Případně bych měl taky o ty kazety zájem, ale respektuju, že nejsem první. Jinak bližší informace se dají o tomto médiu najít pod názvy 8 - track tape, 8 - track cartridge.
Anton
Podrobnosti můžeme dohodnout prostřednictvím e-mailu: hmc zavin á č . sezn am.c z
Jenom ukázka zařízení, na kterém budu přehrávat:
Jenom ukázka zařízení, na kterém budu přehrávat:
Ted chci zkusit Technické muzeum na Letné.??
Ted chci zkusit Technické muzeum na Letné.??