Rádia na nových policích
Rádia na nových policích
Dobrý večer,
nechal jsem se inspirovat dotazem Vaška Balka na police, již dlouho mě štvalo jak jsem to tu měl v mém kutilském pokoji rozmístěné a hala bala, jak se dalo na všelijakých poličkách . Minulou středu byl nápad a ve čtvrtek již uzrál plán, jak to udělat. Rodinka v sobotu odjela, tak jsem se hned vydal do Hornbachu pro materiál a pustil se do práce. Trochu mě zradila zeď, dírky pro hmoždinky jsem musel vyplnit sádrou a pak do nich zatlouci hmoždinky, po vytvrdnutí konečně hmoždinky držely a šly dotáhnout. Zakoupil jsem dřevotřísku lamino a na boky nechal nalepit ABS hrany, vypadá to dobře, jen mě ta legrace komplet i s konzolami stála přes 3 tisíce, ale stálo to za to, konečně je to podle mých představ. Dneska jsem dodělal rozmístění rádií a dávám to sem. Ještě přemýšlím o vylepšení uchycení konzol ke zdi, té zdi moc nevěřím, konzolám jo a kdyby to spadlo, nedej bože na mně, když si sedím u PC, to bylo bylo v pr... Prostě sichr je sichr.
464467468469
Asi časem budu měnit rozmístění podle potřeby a jak budou přibývat nové kousky
nechal jsem se inspirovat dotazem Vaška Balka na police, již dlouho mě štvalo jak jsem to tu měl v mém kutilském pokoji rozmístěné a hala bala, jak se dalo na všelijakých poličkách . Minulou středu byl nápad a ve čtvrtek již uzrál plán, jak to udělat. Rodinka v sobotu odjela, tak jsem se hned vydal do Hornbachu pro materiál a pustil se do práce. Trochu mě zradila zeď, dírky pro hmoždinky jsem musel vyplnit sádrou a pak do nich zatlouci hmoždinky, po vytvrdnutí konečně hmoždinky držely a šly dotáhnout. Zakoupil jsem dřevotřísku lamino a na boky nechal nalepit ABS hrany, vypadá to dobře, jen mě ta legrace komplet i s konzolami stála přes 3 tisíce, ale stálo to za to, konečně je to podle mých představ. Dneska jsem dodělal rozmístění rádií a dávám to sem. Ještě přemýšlím o vylepšení uchycení konzol ke zdi, té zdi moc nevěřím, konzolám jo a kdyby to spadlo, nedej bože na mně, když si sedím u PC, to bylo bylo v pr... Prostě sichr je sichr.
464467468469
Asi časem budu měnit rozmístění podle potřeby a jak budou přibývat nové kousky
Re: Rádia na nových policích
Tebe by byla škoda, kdyby to na tebe spadlo. Tak vylepšuj. Když napíšeš, jak se dávají čtyři obrázky
do jednoho, možná to bude někoho zajímat.
do jednoho, možná to bude někoho zajímat.
Děkuji Ti za starost, ale nevím, jestli bylo škoda mně i když asi jo, ale hlavně by byla škoda těch rádií
No já jsem s tím vkládáním obrázků chvíli zápasil, ale pak jsem zjistil, že stačí dávat je jeden za druhým, nejprve vložím jeden, odešlu a pak zase další. Potom si můžu posováním odkazů na obrázek měnit pořadí, jak se mi líbí. Samozřejmně, že nejprve musím obrázky dát do alba, ale to je již každému známo
No já jsem s tím vkládáním obrázků chvíli zápasil, ale pak jsem zjistil, že stačí dávat je jeden za druhým, nejprve vložím jeden, odešlu a pak zase další. Potom si můžu posováním odkazů na obrázek měnit pořadí, jak se mi líbí. Samozřejmně, že nejprve musím obrázky dát do alba, ale to je již každému známo
Pěkné! Jen nevím, proč ty obrázky ve mě iniciovaly vzpomínku na starou televizní reklamu s panem Vajíčko. Vlastmě asi ano, vím, ta jeho poklona se smeknutým kloboukem (buřinkou) na závěr znělky to bude Zatím jen tiše závidím... No jdu raději pokračovat ve stěhování kumbálu do beden, bedýnek, krabic a krabiček.... Pak jen nový strop a podlahu, opravit omítky, vymalovat, nainstalovat regály, atd atd. No, snad se finále dožiju.
Doplněno: škoda by bylo obojího, méně radií, ta se dají nahradit, člověk ne, .
Doplněno: škoda by bylo obojího, méně radií, ta se dají nahradit, člověk ne, .
Heptodo děkuji za pochvalu, ale pan Vajíčko mně teda nenapadl, asociaci máme každý asi jinou
Nemusíš závidět, také budeš mít nějaký ten radiokoutek, jen co uklidíš a zrenovuješ kumbál. Ta práce s tím bude stát za to. Zatím je tu jen část rádií, stále přemýšlím, jak to udělat, aby se někam daly dát ty další a jen tak se nepovalovaly kde se dá.
Nemusíš závidět, také budeš mít nějaký ten radiokoutek, jen co uklidíš a zrenovuješ kumbál. Ta práce s tím bude stát za to. Zatím je tu jen část rádií, stále přemýšlím, jak to udělat, aby se někam daly dát ty další a jen tak se nepovalovaly kde se dá.
-
Velmi pěkná práce. Tímto stylem (a rovněž za pomoci Hornbachu) jsem vyřešil svou sbírku kotoučových magnetofonů, z nichž nejtěžší kousek má přes 25 kg. I na slabé panelákové příčce není žádný problém. Ty konzole jsou opravdu bytelné.
přesvědčili jste mne že si tyto konzole pořídím. jak vidím tak nosnost stačí a cena je taky docela přijatelná.
a te´d se ptám jen šípkovou nebo se zelim ? tedy černé nebo bílé. Možná by ty šedivé taky nevypadali škaredě.
a te´d se ptám jen šípkovou nebo se zelim ? tedy černé nebo bílé. Možná by ty šedivé taky nevypadali škaredě.
Otázka: police nebo konzole Pokud konzole, já znám jen bílé, hnědé a stříbrnéBalek píše:přesvědčili jste mne že si tyto konzole pořídím. jak vidím tak nosnost stačí a cena je taky docela přijatelná.
Pokud police, to je již jiná, na výběr je docela dost možností. Bílá je sice hezká, elegantní, ale bude náchylnější na špínu. Na černé se usazující prach dosti vyjímá, šedá je zajímavější z praktického důvodu. Já ale radši preferuji dřevo, tedy imitaci něco kolem buku, či ořech. To si musí každý zvážit sám, co se mu víc líbí a hodí. Záleží také na barvě a světle místnosti. Toť můj pohled
Fuj šedá. Já je mám zelený (konzole)