Choral
Choral
dobry den. neviete mi poradit kde by som zohnal na choral stupnicu a koliesko ladenie?
Re: Choral
Nikto ziadne napady?
Který Choral máš na mysli ? Telefunken nebo Tesla ? Stupnici i "ladící kolečko" - to má být knoflík ?? - lze jistě vyrobit,
viz třeba příslušná témata na radiohistorie.sk . Pravděpodobnost, že to někdo prodá , pokud to vůbec někdo má navíc , se blíží nule.
viz třeba příslušná témata na radiohistorie.sk . Pravděpodobnost, že to někdo prodá , pokud to vůbec někdo má navíc , se blíží nule.
Tesla choral. ja viem ze pravdepodobnost je mala ale za skusku... je mi ho ponekud luto odpisat, alebo nechat niekde v kute na dielni. podla mojho nazoru je to jeden z najkrajsich kuskov z tesly.
Tak hlídejte na Aukru a podobně, záleží kde máte bydliště a pod. I když já již několikrát posílal radio na poštu do Moravského Žižkova a kolega si tam ze SR dojel. Vyšlo to i s cestou laciněji než pošta do SR. Nyní je např. zde: https://aukro.cz/radio-tesla-choral-624 ... um=organic , objevuje se i na různých bazarech a na jaře budou různé burzy...