Nádherná práca!
Tesla Melodic I
Re: Tesla Melodic I
OK, díky za objasnění toho black listu. Ale nevím, co je ten ricin, krom oleje . Jojo, všude jsou lidé různé. Na bastlírně je to někdy dobré a někdy blbé, nejhorší je, když se tam začnou mezi sebou dohadovat machři Ale fakt by bylo škoda nevidět ty Tvé opravené kousky, je vidět, že si si s tím umíš vyhrát. Díky za ně.Milan155 píše: ↑07.06. 2020, 19:54Divné věci se dějí všude viz třeba ricin . O fóru jsem se dosud nerozhodl, solidně funguje EB, kde jsem účasten již více let. Spojení a radimusea a radiofora v blokování je zřejmě důsledek toho, že oba admini používají jeden z mnoha blacklistů , které kontrolují popř. blokují poštovní servery na spam.
Milan155 zrejme ricinem ma na mysli viz treba nazev clanku:
Česko vyhostilo dva ruské diplomaty kvůli kauze ricin. Rusko je rozčarované...
Bedynka Melodicu nejak prokoukla
Česko vyhostilo dva ruské diplomaty kvůli kauze ricin. Rusko je rozčarované...
Bedynka Melodicu nejak prokoukla
Bedýnka Melodicu prokoukla, bohužel mám v nasyslených zásobách už samé "mooc pěkné" kousky , viz pár fotek
Tesla Melódia . Zatím jsem na něm nenašel nic , co by nevyžadovalo hloubkový zásah , klíh něco sežralo, takže se bedýnka rozpadá , také trošku červotoč, moc rezi, přepínače mechanicky nefungují, ARZ201 sežrán rzí , brokát se sype po napadení plísní, no je to velká výzva, zda se do toho pustit či to celé zahodit . Vyndal jsem zatím trafo a očistil , podle toho , jak to s ním po změření bude vypadat , se rozhodnu co s tím. Kdyby náhodou chtěl někdo prodat kus v lepším stavu , prosím o nabídku .
Tesla Melódia . Zatím jsem na něm nenašel nic , co by nevyžadovalo hloubkový zásah , klíh něco sežralo, takže se bedýnka rozpadá , také trošku červotoč, moc rezi, přepínače mechanicky nefungují, ARZ201 sežrán rzí , brokát se sype po napadení plísní, no je to velká výzva, zda se do toho pustit či to celé zahodit . Vyndal jsem zatím trafo a očistil , podle toho , jak to s ním po změření bude vypadat , se rozhodnu co s tím. Kdyby náhodou chtěl někdo prodat kus v lepším stavu , prosím o nabídku .
Pokud by bylo hlasovani,
tak za me NE.
To drevo je napadrt.
I kdyz se pres zimu trapim s nejakym kusem pres mesic, do tohoto bych asi nesel.
tak za me NE.
To drevo je napadrt.
I kdyz se pres zimu trapim s nejakym kusem pres mesic, do tohoto bych asi nesel.
Myslím si to samé, je to hodně zdevastované a tak vzácné to není, aby si to zasloužilo tu námahu. Asi bych rozebral a použil jen to co by bylo ještě použitelné.