Jsem rád, že to tak dopadlo. Sice mam rád debatu, ale CRo Plus byla už hnusná propaganda, kterou jsem někdy už i musel vypínat. Nemusím pořád poslouchat, že jsme (máme být) xenofóbní a netolerantní. Poslední kapkou bylo, když na nový rok 2016 už kreslili ty nejčernější scénáře o tom, jak by bylo, kdyby šla dolu ekonomika, zaplavovali nás Islamisté apod. Už to bylo fakt k zblití. Co mi dost vadilo krom obsahu bylo náhlé "přeladění" stanic v 16h a náhlé vypnutí vysílání v 00:00.
Já měl rád CRo 6, byť jim nestrannost taky celkem dost pokulhávala. Ale bylo oznámené zahájení vysílání a pak i ukončení vysílání s hymnou. vysílání šestky trvalo 6 hodin...

Bylo více času pro názory a komentáře. Můj oblíbený pořad "volejte šestku" mě vždy rozesmál. Ale nějak se jim to vysílání asi politicky nelíbilo. Lidi tam mohli veřejně kritizovat...
Tak teď hlavně aby je nenapadlo vypnout AM vysílače za vidinou ušetření financí na propagaci... nebo jak to odůvodňovali, když chtěli shodit Topolnou. Takhle ji "jenom" znásilnili a sejmuli výkon.