- P1040220.tif
- (200.65 KiB) Zatím ještě nestaženo
PAP2T
PAP2T
Dobrý den, je tu někdo, kdo by toho Linksyse uměl opravit? Nenaběhne, jen červeno/zeleně, hlavně ale červeně, problikává kontrolka napájení v krabičce.Na druhém , stejném zařízení pracuje adaptér(napáječ) v pohodě.Takže malér je v bedně.Tuším v napájecí části.Ale tyto miniobvody nejsou zrovna má parketa.Díky.A ještě foto .
Re: PAP2T
Dobrý den, je tu někdo, kdo by toho Linksyse PAP2T uměl opravit?
Moc děkuji.
Moc děkuji.
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vráťo, nechápu... prázdný obsah...
No , teď nechápu i já , tedy ten prázdný obsah. Jinak ten můj už je opravený a funguje k plné spokojenosti. Opravili hoši z IT.
Dobrý den, mám stejnou závadu jakou popisuje Heptoda, kamarád co mi opravuje elektroniku na závadu nedošel. Můžeš dát kontakt kde jsi to opravil ?
Dík moc uživetel
Dík moc uživetel
Firma již neexistuje, kluci z IT jsou již dávno jinde , ani nevím kde. Ale ještě něco : kolega měl stejný problém ve spojení s routerem WL-500G Premium který měl kvůli modemu od Ufonů s USB připojením. Byl to jediný router s USB na který šel nahrát program pro Ufona. Po přejití na wifinu , a změně routeru na TP LINK problém sám od sebe zmizel. Je ale faktem ,že mu telefony fungovaly i když to blikalo. Taky zajímavé,.. 

Dobrý večer, půjčené stejné zařízení pracuje perfektně, jen moje zařízení stále červeno-zeleně, hlavně ale červeně bliká kontrolka napájení.
Díky za ochotu, pokud se snad podaří sehnat kontakt na toho kluka, budu rád.
Moc děkuji uživetel
Díky za ochotu, pokud se snad podaří sehnat kontakt na toho kluka, budu rád.
Moc děkuji uživetel
Ale stále nevíme zda to Vaše pracuje či ne a jak se chová jinde. 

Dobrý večer, moje zařízení nepracuje ani u mne ani u kamaráda, nepomohl ani jiný zdroj.
Telefon na **** nereaguje, zeleně svítí připojení k internetu, napájení blikne při zapnutí zeleně a potom stále čeveně a oranžově. Ledka připojení telefonu nereaguje.
Moc děkuji uživetel
Telefon na **** nereaguje, zeleně svítí připojení k internetu, napájení blikne při zapnutí zeleně a potom stále čeveně a oranžově. Ledka připojení telefonu nereaguje.
Moc děkuji uživetel
Naposledy oživil Anonymous v 15.02. 2014, 22:40