Nechce někdo Teslácké rádia mám jich pár v garáži já je nesbírám jsou tam gramofony a pod.
bydlím ve Vyšším Brodě u Lipna.Cena dle dohody.Bohuslav Bíca. bohuslav.bica@seznam.cz
Pro začátečníky.
-
Re: Pro začátečníky.
Dobrý den.
Sice pozdě , ale začal jsem sbírat stará rádia a chtěl bych se zeptat , jestli Vám ještě něco nezbylo.Jsem od Veselí nad Lužnicí tak v rámci výletu bych zajel.Děkuji za odpověď. Standa. meil: standahorusice@centrum.cz
Sice pozdě , ale začal jsem sbírat stará rádia a chtěl bych se zeptat , jestli Vám ještě něco nezbylo.Jsem od Veselí nad Lužnicí tak v rámci výletu bych zajel.Děkuji za odpověď. Standa. meil: standahorusice@centrum.cz
Naposledy upravil(a) Heptoda dne 19.01. 2014, 18:44, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Odstranění hrubek.Bylo jich až moc.
Důvod: Odstranění hrubek.Bylo jich až moc.
- elektronik55
Ahoj ,
než vypisovat čísla přístrojů , bylo by lepší tyto přístroje nafotit , ale v tomto "foru" jde pouze jeden snímek , jinak je potřeba si vytvořit galerii . Ještě jsem nezkoušel "nastavení" , ale normálně jde odeslat pouze jeden snímek .
než vypisovat čísla přístrojů , bylo by lepší tyto přístroje nafotit , ale v tomto "foru" jde pouze jeden snímek , jinak je potřeba si vytvořit galerii . Ještě jsem nezkoušel "nastavení" , ale normálně jde odeslat pouze jeden snímek .
Elektronik55
Doopravdy jenom jeden? Běžně dávám i pět, není problém. Stačí projít fora, je to tam vidět.