SPAMOVÁNÍ - ROBOTY
Re: SPAMOVÁNÍ - ROBOTY
Nějak jsem nepochopil... Proč je vymazaná diskuse a ponechaný jen 1 příspěvek, navíc zamčený, v tématu "Zlepšenie FM signálu" ? Po nějaké dohodě s diskutujícíma? Nebo mi něco uteklo?
- Jirka84835751
- Moderátor
Pro Heptoda i Jan55:
jsem z nemoci zpátky a snad mě neukamenujete - v domění, že z té stránky si udělali "Start", tak jsem postupně umazával staré příspěvky, až do okamžiku, kdy jsem myslel, že jsem "našel jejich"start".
Bohužel jsem se spletl, za což se náležitě omlouvám (na rozdíl od našich vládních struktur). Na štěstí v tom vláknu byly malé "informace".
Po návratu vidím, že si parchanti dávají záležet, každý den nebo "ob den" na dalších vláknech...
Doporučuji neotvírat nesmyslná "jména" ani jim nedávat varování, hned je:
než mazat , mazat bez varování a natvrdo trvale Jméno i IP adresy. Uvidíme "kdo z koho" to vydrží dýl.
Toto třeba nejsou jistě normální jména našich bastlířů:finsgihp zfsckmuz bxpoegxh atd, ale určitě robotů...
Zdraví a pohodu při bastlení přeje Jirka
PS Jan55 - jeli vlakem, neměli na moje "plánování" cest kdy. Ozvu se později.
jsem z nemoci zpátky a snad mě neukamenujete - v domění, že z té stránky si udělali "Start", tak jsem postupně umazával staré příspěvky, až do okamžiku, kdy jsem myslel, že jsem "našel jejich"start".
Bohužel jsem se spletl, za což se náležitě omlouvám (na rozdíl od našich vládních struktur). Na štěstí v tom vláknu byly malé "informace".
Po návratu vidím, že si parchanti dávají záležet, každý den nebo "ob den" na dalších vláknech...
Doporučuji neotvírat nesmyslná "jména" ani jim nedávat varování, hned je:
než mazat , mazat bez varování a natvrdo trvale Jméno i IP adresy. Uvidíme "kdo z koho" to vydrží dýl.
Toto třeba nejsou jistě normální jména našich bastlířů:finsgihp zfsckmuz bxpoegxh atd, ale určitě robotů...
Zdraví a pohodu při bastlení přeje Jirka
PS Jan55 - jeli vlakem, neměli na moje "plánování" cest kdy. Ozvu se později.
Zdravím Jirko,
tak držím palce, aby ses dobře uzdravil a jen zkvétal zdravím. Jo, vůbec nevadí, stejně teď by to nebylo ono, když máme být spíš doma a nevystrkovat zbytečně nosy. Zatím to tu mám pořád schované
Co se týká mazání, tak já už to tu rovnou mažu, protože oni si stejně asi počítačovým programem mění IP adresy podle jejich libosti, tak už jen klikám na křížek a je to. Také mi přišlo divné dávat někomu upozornění a banování, když si to mění jak se jim chce a nevím proč by měl nějaký "zfsckmuz", dostávat upozornění, když je to už na pohled nesmysl.
Navíc mi přijde jednodušší, možná to neumím, rovnou jen kliknout na křížek a hotovo dvacet
Takže Corona viru zmar
tak držím palce, aby ses dobře uzdravil a jen zkvétal zdravím. Jo, vůbec nevadí, stejně teď by to nebylo ono, když máme být spíš doma a nevystrkovat zbytečně nosy. Zatím to tu mám pořád schované
Co se týká mazání, tak já už to tu rovnou mažu, protože oni si stejně asi počítačovým programem mění IP adresy podle jejich libosti, tak už jen klikám na křížek a je to. Také mi přišlo divné dávat někomu upozornění a banování, když si to mění jak se jim chce a nevím proč by měl nějaký "zfsckmuz", dostávat upozornění, když je to už na pohled nesmysl.
Navíc mi přijde jednodušší, možná to neumím, rovnou jen kliknout na křížek a hotovo dvacet
Takže Corona viru zmar
Doporučuji tu citaci přečíst, nejlépe vícekrát, a tím ji rozklíčovat. Vykládat si lze různě, pokud tam nechybí jedno slůvko či interpunkce. No, snad jsem pochopil dobře, nevím. Ale ono to je vlastně jedno.Jirka84835751 píše: ↑22.03. 2020, 16:40Doporučuji neotvírat nesmyslná "jména" ani jim nedávat varování, hned je:
než mazat , mazat bez varování a natvrdo trvale Jméno i IP adresy.
- Jirka84835751
- Moderátor
"tu citaci přečíst, nejlépe vícekrát, a tím ji rozklíčovat" - stačí se podívat na jejich bláboly a jsou "jasní". Kdo normální bude dávat "dotaz" s nesmyslama třeba ve dvě v noci?
PS
Sotva jsem skončil večer s odpovědí, ti parchanti, mě "napadli v zubech", jinak jsem zdravý , lyžovat neumím. Noc byla "úžasná", usnul jsem při svítání, naštěstí moje zubařka mi "zvedla telefén" a poslala recept na antibiotika, prtože je doma v karanténě. Do Olmika se nedostanu, dálničku nemám, okreska je díky "1000 litovelským lyžařům" zblokovaná, tak zkusím okresku aspoň na mohelnicko - snad bude aspoň ta průjezdná , mám čas do 9:00. Je to mazec, zdraví všem v této době.
Držte se a seďte na zadku doma. Jirka
PS
Sotva jsem skončil večer s odpovědí, ti parchanti, mě "napadli v zubech", jinak jsem zdravý , lyžovat neumím. Noc byla "úžasná", usnul jsem při svítání, naštěstí moje zubařka mi "zvedla telefén" a poslala recept na antibiotika, prtože je doma v karanténě. Do Olmika se nedostanu, dálničku nemám, okreska je díky "1000 litovelským lyžařům" zblokovaná, tak zkusím okresku aspoň na mohelnicko - snad bude aspoň ta průjezdná , mám čas do 9:00. Je to mazec, zdraví všem v této době.
Držte se a seďte na zadku doma. Jirka
Jirko, máš SZ.
Veřejná reakce na SZ, snad je to tak lepší. Ne-li, omlouvám se.
Jirko a ostatní, dobré je si nejprve přečíst něco na webu. Stačí zadat např přechod z http na https . No a potom také záleží hlavně na správci , zde je to Priby.
PS: Jirko držím Ti palce v souboji se zuby, určitě vyjdeš jako vítěz !!
Ten obrázek není důkazem mého cynismu, néééééé....
Jirko a ostatní, dobré je si nejprve přečíst něco na webu. Stačí zadat např přechod z http na https . No a potom také záleží hlavně na správci , zde je to Priby.
PS: Jirko držím Ti palce v souboji se zuby, určitě vyjdeš jako vítěz !!
Ten obrázek není důkazem mého cynismu, néééééé....
- Jirka84835751
- Moderátor
Vráťo ,
je ta úprava na Tobě... jsi nejmladší a taky stejně kompetentní jako já
je ta úprava na Tobě... jsi nejmladší a taky stejně kompetentní jako já
Krok_č. 1 byl učiněn !!!
- Jirka84835751
- Moderátor
Nezbývá Ti , než se podělit o zásadní zkušenosti, abys v tom nebyl sám...
PS mě "někdo" vypíná už potřetí "šťávu" (3x400V) - jsem
PS2 VÝZVA PRO VŠECHNY NORMÁLNÍ HOSTY (14x):
PŘIHLASTE SE, AŤ JE VIDĚT, KOLIK ROBOTŮ JE ZA BUKEM A KOLIK JE SKRYTÝCH (1x) PODAVAČŮ NA SPAM...
Vypadá to na spam od některého trvale připojeného hosta - můj názor ...
Doporučení pro všechny normální registrované , ale momentálně nepřihlášené hosty:
odpojte se od těchto stránek, protože spamer využívá Vašeho solidního připojení ke spamování tohoto vebu... můj názor...
PS mě "někdo" vypíná už potřetí "šťávu" (3x400V) - jsem
PS2 VÝZVA PRO VŠECHNY NORMÁLNÍ HOSTY (14x):
PŘIHLASTE SE, AŤ JE VIDĚT, KOLIK ROBOTŮ JE ZA BUKEM A KOLIK JE SKRYTÝCH (1x) PODAVAČŮ NA SPAM...
Vypadá to na spam od některého trvale připojeného hosta - můj názor ...
Doporučení pro všechny normální registrované , ale momentálně nepřihlášené hosty:
odpojte se od těchto stránek, protože spamer využívá Vašeho solidního připojení ke spamování tohoto vebu... můj názor...