Tesla magnetovani
Tesla magnetovani
Dobry deň,mam pristroj na magnetovani,a neviem presne typ,/ak ho niekto pozná,poďakujem za informácie/odhadujem ze je to Tesla,rad by som kúpil chýbajúce časti tohto pristroja,za ponuky a informácie vopred ďakujem.
Naposledy upravil(a) cocher dne 30.03. 2016, 12:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Tesla magnetovani
Nebylo by více fotek, třeba i z vnitřku Případně i nějaký štítek. Děkuji.
Dalsie foto mam,ale stitok nie,zatiaľ ďakujem./Ale ako ho sem teraz vlozit ?/
- Jirka84835751
- Moderátor
Úplně stejně ho vlož, jako jsi ho vložil ráno v 9:31. Maximální velikost cca 2MB - zjistíš přesně, až Ti nevezme třeba 5MB.
PS taky by mě zajímal vnitřek, případně nějaký detail na výrobní označení elytů nebo jiných součástek, kde by se dal datovat odhadem čas výroby (+-nějaký rok).
PS taky by mě zajímal vnitřek, případně nějaký detail na výrobní označení elytů nebo jiných součástek, kde by se dal datovat odhadem čas výroby (+-nějaký rok).
Dalsie foto,a ďakujem za pomoc.
Jejda, to je něco!! Vše co má být, vypínač, kondy, stykač, magnetizační cívka (zleva doprava), podobné věci se používaly (+ silné baterie) na opravy (nabuzení) magnetů, např alnico a i jiné. Mj i magneta u motorek.Tuším, že někdy v devadesátých (?) letech bylo něco i v Amáru. Zkusil bych ale dát dotaz na http://www.elweb.cz , třeba tam někdo znalý bude. Můj šálek to není, bohužel. A dejte potom vědět, díky za všechny.
Dakujem,dám vediet,ale ešte jedno foto zo zadu,tam sú pripojne konektory práve na tu magnetizačnú cievku ktorú nemám ani neviem ako vypadá.
Podle vnitřku i tvaru krabice bych to tipoval na 60-70tá léta, ale mohu se i plést
Je to něco s časováním. Vlevo ten váleček je z časovače, co se používal na chodbách činžáků/paneláků. To bude ovládat stykač... tlumivka vpravo si vykrývá špičky. Je zapojen mezi diodami a elitem. Více z fotky nevyčtu.