děrovačku děrných pásek
děrovačku děrných pásek
koupím funkční děrovačku 8-stopých děrných pásek s nějakým rozumným rozhraním (RS232C, HP-IB)
Re: děrovačku děrných pásek
Nabízel jsem již 2x, vždy několik mailů a slibů, to je všechno.
jjilek: smel by som sa opýtať o aký typ sa jedná? ide, o v našich končinách pomerne "profláknutou", poľskú MERA DT105S?
tak ono je to o ceně, že. Ode mnwe chce každý všechno pokud možno gratis, nebo maximálně za 1 Kč, a když má někdo něco prodat, tak za to chce tisíce....jjilek píše:Nabízel jsem již 2x, vždy několik mailů a slibů, to je všechno.
Ale pokud se dobře pamatuji, tak jsme byli na ceně dohodnuti, neměl jsi jiný návrh. j.
Popis máš na http://www.gnt.co.uk/index_htm_files/GNT4604.pdfmatus15 píše:jjilek: smel by som sa opýtať o aký typ sa jedná? ide, o v našich končinách pomerne "profláknutou", poľskú MERA DT105S?
V případě vážného zájmu pošlu foto, ev. i další popis.
jenze mi to neproslo u vedenijjilek píše:Ale pokud se dobře pamatuji, tak jsme byli na ceně dohodnuti, neměl jsi jiný návrh. j.
To se dozvídám poněkud pozdě (asi tak 2 roky). Ale další komunikace byla nulová.kyori píše:jenze mi to neproslo u vedenijjilek píše:Ale pokud se dobře pamatuji, tak jsme byli na ceně dohodnuti, neměl jsi jiný návrh. j.
-> jjilek , uz mam krabici cistych novych kotoucu dernych pasek. Tak jeste ten derovac