DOKUMENTACE TESLA
DOKUMENTACE TESLA
Měl by někdo zájem o teslácké dokumentace na nejrůznější radiopřijimače a i jiné výrobky ?
Můj mail je seidlst@seznam.cz
Můj mail je seidlst@seznam.cz
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: DOKUMENTACE TESLA
Vážený majiteli dokumentace (seidlst),
máme k dispozici nějaké SN na veřejně a obecně známých a tím i dostupných adresách, jako:
www.radiojournal.cz
www.oldradio.cz
www.radiomuseum.cz
www.telehistoria.org
pro registrované třeba:
www.radiohistoria.sk
www.radiomuseum.org
Jistě by si další z nás dali tu práci na doplnění, ale než k tomu dojde, dovolím si neskromný dotaz za všechny zúčastněné čtenáře na tomto fóru:
jaké jsou to "..jiné teslácké... a jiné výrobky"? Bylo by příliž náročné dát méně obecnou nabídku ve známost pro zájemce?
Osobně sháním i ST, jistě nejsem jediný...
Díky předem nejen za sebe ale i za všechny , co se baví historií Tesly atd.
máme k dispozici nějaké SN na veřejně a obecně známých a tím i dostupných adresách, jako:
www.radiojournal.cz
www.oldradio.cz
www.radiomuseum.cz
www.telehistoria.org
pro registrované třeba:
www.radiohistoria.sk
www.radiomuseum.org
Jistě by si další z nás dali tu práci na doplnění, ale než k tomu dojde, dovolím si neskromný dotaz za všechny zúčastněné čtenáře na tomto fóru:
jaké jsou to "..jiné teslácké... a jiné výrobky"? Bylo by příliž náročné dát méně obecnou nabídku ve známost pro zájemce?
Osobně sháním i ST, jistě nejsem jediný...
Díky předem nejen za sebe ale i za všechny , co se baví historií Tesly atd.
Jirka8484835751 - prosím, co se přesněji myslí tím
"máme k dispozici nějaké SN na veřejně a obecně známých a tím i dostupných adresách..."
jde o nabídku prodeje těchto servisních pomůcek?
"máme k dispozici nějaké SN na veřejně a obecně známých a tím i dostupných adresách..."
jde o nabídku prodeje těchto servisních pomůcek?
NE , je to dokumentace a knihy , tak jak je vlastnila spousta opravářů v době neinternetové.
Tím myslím nabídku p.pod nickem seidlst.Ne příspěvek Jirky.

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Franto ,
omlouvám se, mělo to být SM ne SN. Moje hrubka. Tolik po sobě opravuji, abych nezavdal příčinu k psaní stylem SMS a nakonec... . Chtěl jsem tím "odkázat" na Servisní manuály, návody a jiné dokumentace jako schemata na uvedených odkazech.
Dotyčný inzerent se ale dosud nevyjádřil, co vlastně nabízí ani SZ (soukromou zprávou), tak stejně nevíme nic jiného. A dokumentace je vždy nedostatek, stejně jako zásuvek v kuchyních
PS je to stejné jako s tím Rondem "pro myši a jiné hlodavce" Není rondo jako Rondo - mám všechny tři
omlouvám se, mělo to být SM ne SN. Moje hrubka. Tolik po sobě opravuji, abych nezavdal příčinu k psaní stylem SMS a nakonec... . Chtěl jsem tím "odkázat" na Servisní manuály, návody a jiné dokumentace jako schemata na uvedených odkazech.
Dotyčný inzerent se ale dosud nevyjádřil, co vlastně nabízí ani SZ (soukromou zprávou), tak stejně nevíme nic jiného. A dokumentace je vždy nedostatek, stejně jako zásuvek v kuchyních

PS je to stejné jako s tím Rondem "pro myši a jiné hlodavce" Není rondo jako Rondo - mám všechny tři

Jirko, když máš v baráku dost místa, tak můžeš mít klidně aj deset Rond, pět Big Benů a pět set nějakých dalších rádií... Já se s rodinou a svými rádii tísním v baťovském půldomku, kdo neviděl, neuvěří...

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Pán Baťa, přál jen svému verpánku, pak to tak někdy dopadá, že není kam odeslat ani druhou polovičku před vlastním chrápáním. Nezbývá , než porušit "zákon baťův" a postavit patro nebo vejmynek. Faktem pro mně je, že se pro změnu svoláváme mobilem k obědu
a 

Nabídka dokumentace již není aktuální. Děkuji prodávajícímu za příjemný a rychlý obchod. 

škoda že to sa ukáže až po prebehnuti obchodu a zbytok členou má smolu tak potom načo to tu uverejnujete ke´d stránka je pre vyvolených