Proč se "zmlazují" příspěvky ?

Máte něco na srdci? Zde je to správné místo.
Heptoda

Re: Proč se "zmlazují" příspěvky ?

Příspěvek od Heptoda » 04.03. 2014, 11:29

Takže Jirko jinak: jak je možné , že ten spam MÁ MOŽNOST ZMĚNIT DATUM POSLEDNÍHO PŘÍSPĚVKU NĚKTERÉHO LEGÁLNÍHO NÁVŠTĚVNÍKA ? To tu zatím nebylo vysvětleno ,či snad ano ? Potom se omlouvám a budu rád když mne někdo nasměruje. Já mám mrazení z jiných možností. Například loni jsem okamžitě přestal navštěvovat jiný web , neboť prohlížeč měl okamžitě po načtení JEDNODUCHÝCH stránek nepředstavitelně vysokou spotřebu paměti atd. Tedy evidentně "něco" šmejdilo v mém PC. Zde ne, ale je to pro mne dost divné. Tož asi tak.
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby » 04.03. 2014, 12:25

Tak si vemte příklad. Na fóru existuje téma. Já na toto téma odpovím, čímž změním jeho datum. Vy jako moderátor můj příspěvek smažete. Tím můj příspěvek již nikde vidět nebude, ale aktuální datum zůstavá.
To samé se dle mého děje, ale zcela samo, protože systém fóra maže spamy automaticky.
Jirka84835751
Moderátor

Příspěvek od Jirka84835751 » 04.03. 2014, 14:41

To Priby,
chápu Vaše vysvětlení i princip přístupu a zápisu nových dat do téma včetně změny datumu, ale měl jsem stejnou zkušenost jako Vráťa - tedy že mi najednou "něco " zahltilo procesor i s jádrem na 100% a já se neměl jak dostat ani k tomu, že bych přes Správce systému ukončil danou úlohu. Tak jsem "utrhl" připojejn na net a následně vypnul síťové napájení. PAK jsem musel opětovným startem přes Nouzový režim zprovoznit systém PC. Dokud jsem se znova nepřipojil na podobné legální stránky , jako je tento náš web, které mi zablokovaly PC. Jsem od té doby ostražitý, stejně jako Vráťa, a Správce je stále na hlavním panelu v pohotovosti. Vidím jestli jede na 10,30 (jsem v klidu, jede cca OK) nebo na 100% ! a "střílím! :lol: .
Sám se divím , že sem přijde Anonymous a omladí spoustu stránek, kde jsou i velmi stará data. Téma přitom má možnost kdokoliv z nás si otevřít i bez přihlašování stejně jako na jiných webech a neomladí se dané téma. Pokud je na servru zajištěno automatické mazání spamů, beru, dělá toto tedy ten Anonymous nebo je ještě jinam provedeno to mazání?
Díky i za Vratislava ;)
Odpovědět