Upgrade fóra
Upgrade fóra
Pěkný den všem,
jelikož mě již neustálé spamy a problémy s fórem nebaví, rozhodl jsem se upgradovat zastaralou verzi phpBB na aktuální. Pravděpodobně s tím budou způsobeny nějaké komplikace, takže bych vás chtěl poprosit o trpělivost, než vše vyřeším. Předpokládám, že přestane fungovat především aktuální hnědý skin a budu muset najít něco jiného.
Děkuji moc za pochopení
jelikož mě již neustálé spamy a problémy s fórem nebaví, rozhodl jsem se upgradovat zastaralou verzi phpBB na aktuální. Pravděpodobně s tím budou způsobeny nějaké komplikace, takže bych vás chtěl poprosit o trpělivost, než vše vyřeším. Předpokládám, že přestane fungovat především aktuální hnědý skin a budu muset najít něco jiného.
Děkuji moc za pochopení
Re: Upgrade fóra
Tak upgrade proběhl snadněji než jsem čekal. Původní skin již ale není kompatibilní s touto verzí, proto jsem zvolil jiný, který právě vidíte. Prosím o názory, jak se vám líbí .
- Jirka84835751
- Moderátor
Za všechny děkuji.
PS jen pro nově přihlašované:
osobně budu banovat všechny , podle mého názoru , exoticky vypadající uživatele, proto si pečlivě volte své nové nicky, vhodně příbuzné našemu rodnému jazyku. Za dosud uplynulé stránky starého vzhledu jsem takto likvidoval přes 400 (čtyři stovky) takových jmen kvůli spamování.
Díky všem za vlídný přístup a pochopení i za práci Moderátorů a práci na novém vzhledu Administrátora (Priby)
- tomu osobně děkuji za akční změnu o víkendu pro zlepšení chodu tohoto kvalitního webu. .
Také všem přeji klidné a pohodové vánoční svátky
Jirka84835751
PS jen pro nově přihlašované:
osobně budu banovat všechny , podle mého názoru , exoticky vypadající uživatele, proto si pečlivě volte své nové nicky, vhodně příbuzné našemu rodnému jazyku. Za dosud uplynulé stránky starého vzhledu jsem takto likvidoval přes 400 (čtyři stovky) takových jmen kvůli spamování.
Díky všem za vlídný přístup a pochopení i za práci Moderátorů a práci na novém vzhledu Administrátora (Priby)
- tomu osobně děkuji za akční změnu o víkendu pro zlepšení chodu tohoto kvalitního webu. .
Také všem přeji klidné a pohodové vánoční svátky
Jirka84835751
Vidím, že pro ty různé Ting a Ťong není problém to tady za....t i nadále. Dnes taky pěkná kopa k banování a mazání!
Vše O.K. Imprimatum
Tak tedy co s tím Asi se bude muset udělat pro všechny registrace, nebo nějaké ty složitější kódy
Bohužel nemám nápad. Myslel jsem, že tu upgradem vyřešíme.
Zkusil jsem ještě nastavit nutnou aktivaci účtu přes email. Můžete mi prosím potom napsat, jestli to pomohlo. Moc děkuji.
Dobrý nápad!! Pokud kolegové banují (tak jako já ) i e-mailové adresy, nejen jméno, (to je fakt málo), mělo by to zabrat! Takže kolegové, banujte i e-maily.
- Jirka84835751
- Moderátor
Vidím, vlastně čtu, že problém je stálý, obdobně dávám jak IP, tak jméno - když už se večer dokážu přihlásit pro nahlédnutí nových zpráv. Do mejlu mi zatím nic nedošlo, ale budu ve střehu. Předpokládám, že jde o nové "....".
PS slyšel jsem o tom překlopení do https ze současné podoby. Je to složité ? Snad by to pomohlo..
Zatím provádím podle původního nápadu - mejly jsem zatím nezkoušel, tak přidám i ty.
Pěkný večer všem - Jirka
PS slyšel jsem o tom překlopení do https ze současné podoby. Je to složité ? Snad by to pomohlo..
Zatím provádím podle původního nápadu - mejly jsem zatím nezkoušel, tak přidám i ty.
Pěkný večer všem - Jirka