Transformátory a tlumivky - nejen seznam
Re: Transformátory a tlumivky - nejen seznam
Zdravím Heptodo, výborná práce, díky za uveřejnění, aspoň to bude pro širší veřejnost k dispozici
nevíte někdo parametry trafa 9WN 667 51.2 ? zde v tabulkách traf není toto trafo popsané.
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
A Vašku, prošel jsi ty tabulky opravdu pořádně? Vždyť to tam máš: 9WN667 51.2 síťové trafo pomocné pro DO BTV Orava
1 x 37V 0.05A
1 x 37V 0.05A
Ano, druhá tabulka na této stránce od shora!!!!!!!!!!
- Jirka84835751
- Moderátor
Reaguji na dotaz na radiojournalu oživením tohoto úseku radio-fóra:
Martin Hájek E-mail
Kolegové, sháním síťové trafo do přijímače Tesla Opera/LE56, nenašlo by se u někoho?
Předně :
nevnucuji se nikomu tímto obsahem , jen jsem tehdy sám stál před problémem, kde sehnat tehdy potřebné údaje jakéhosi trafa či tlumivky a dostupné "Sinklerovy seznamy" mi byly na nic.
V úvodu (13.1.2013) jsem uvedl, že mám a:
Postupně doplňuji data, získaná i v "praktickém životě na dílně"
ale taky , že jsem ochotný po dotazu zaslat (ZDARMA na rozdíl od jiných nejmenovaných) konkrétní dostupné info k Vámi dotazovanému trafu, pokud ho najdete v tomto seznamu. Samozřejmě není to v mým schopnostech sem uložit. Mám to v excelu (už přes 1000 řádků, sloupce A-L) a postupně doplňuji, co najdu kdekoliv. Mám tam i různé odkazy na stránky současných výrobců.
Takže stačí poslat dotaz , co mám, to jsem schopný poslat. Celkový obsah s dostupnými podrobnostmi (celou databázi) mám v PC a do hrobu ji neberu...předám potomkům v závěti
Všechny bastlíře zdraví Jirka
Martin Hájek E-mail
Kolegové, sháním síťové trafo do přijímače Tesla Opera/LE56, nenašlo by se u někoho?
Předně :
nevnucuji se nikomu tímto obsahem , jen jsem tehdy sám stál před problémem, kde sehnat tehdy potřebné údaje jakéhosi trafa či tlumivky a dostupné "Sinklerovy seznamy" mi byly na nic.
V úvodu (13.1.2013) jsem uvedl, že mám a:
Postupně doplňuji data, získaná i v "praktickém životě na dílně"
ale taky , že jsem ochotný po dotazu zaslat (ZDARMA na rozdíl od jiných nejmenovaných) konkrétní dostupné info k Vámi dotazovanému trafu, pokud ho najdete v tomto seznamu. Samozřejmě není to v mým schopnostech sem uložit. Mám to v excelu (už přes 1000 řádků, sloupce A-L) a postupně doplňuji, co najdu kdekoliv. Mám tam i různé odkazy na stránky současných výrobců.
Takže stačí poslat dotaz , co mám, to jsem schopný poslat. Celkový obsah s dostupnými podrobnostmi (celou databázi) mám v PC a do hrobu ji neberu...předám potomkům v závěti
Všechny bastlíře zdraví Jirka
Doplnil bych trafo 1PN66522 pro Liberta 1008A ve verzi s EZ80.