Vážení čtenáři, přispěvatelé hodnotných informací,moderátoři a ostatní slušní členové tohoto fóra,
snažil jsem se dosud držet rady nejen od "Petr Fridrich" , ale i ostatních, tím "držet hubu a krok" a mazat...,
ale
s ohledem na skutečnost, že nebudu nějaký čas dostupný nejen já, ale i net pro mně, doporučuji dalším "starostům" o tyto stránky (které všechny ani nemohu znát) , abyste mazali spam - raději je trvale banovat, nejlépe téměř každodenní nebo aspoň obdenní návštěvou tohoto webu už také proto,že osobně k dnešnímu dnu jich mám "na svém kontu" celkem 240 kousků (slovy dvěstěčtyřicet !!!) od doby, kdy jsem se "jimi" začal častěji zabývat. Jde o skoro 1/4 z celého seznamu členů. Poslední banovaný parchant je z dnešního odpoledne dxmbcaocap24h na straně 39 jako 966.člen v sekci členové.Stačí si prohlídnout seznam členů.
Před půl rokem (27.7.2017) jsem psal, koho nesnáším a jak se budu k "němu" chovat = "uctivě"

.
V drtivé většině už jen jejich název asijského/robotového nádechu nabádá k banu.
Pokud se někdo v něm najde a umí česky či slovensky, klidně mi může napsat o oživení přes nové přihlášení či SZ.
Možná by stálo za úvahu provést úpravy jako " http
s://www...." nebo jiným vhodnějším uspůsobením obrany tohoto (pro mnohé návštěvníky zajímavého) webu, jestli to pomůže

.
Od nového roku se mi začíná navíc před přihlášením (včetně před zadáváním hesla) ukazovat následující hláška - viz sejmutá obrazovka v příloze

.
Mám W7 už nějaký rok a tento týden akualizovaný Eset (možná k zamyšlení pro admina).
Přeji všem pěknou zábavu při bastlení v zimních měsících.
Jirka - moderátor

ke všem, "co nekradnú"