SPAMOVÁNÍ - ROBOTY
Re: SPAMOVÁNÍ - ROBOTY
Jo jo, je to tak, jsem tu několikrát denně a vidím to.... Jen jsem si tak přitom vzpomněl na jeden příspěvek z dřívějška, byl ve stylu "je to tu samý moderátor..." .Proto jsem se, ( a nejenom za tento výpad dotyčného), dobrovolně vzdal této činnosti. Jenom to jaksi nedokážu vymazat z nicku. To pro ty, co mě občas i osočí z toho, že jim mažu příspěvky. NE, nic takového nedokážu!! Myslím, že bys alespoň ještě jednoho "mazače" potřeboval, to ale neovlivním. Snad se někdo zde často přítomný, ozve. Ty bláboly mě taky .erou. 

- Jirka84835751
- Moderátor
Vráťo, máš pravdu, jako skoro vždy, a Já?
Až budu mít "všechno" hotové kolem baráku a své sbírky, tak budu jen sedět před touto plackou a "šmírovat" a mazat takové , co i mě občas vytýkají, že upozorním na správnou češtinu při psaní - pro někoho bohužel - jsem rodilý čech , vlastně moravák a čeština je mým rodným jazykem ( i když mluvím , jak mě zobák narostl...
). Laponsky ani japonsky neumím , tak zatím jen třeba čumím z okna jak ščije a ščije:
nebo kácím co vidím(oba dva):
nebo dokonce mažu a mažu a ... a pak so dokonca tak
-é! jéjé...
Až budu mít "všechno" hotové kolem baráku a své sbírky, tak budu jen sedět před touto plackou a "šmírovat" a mazat takové , co i mě občas vytýkají, že upozorním na správnou češtinu při psaní - pro někoho bohužel - jsem rodilý čech , vlastně moravák a čeština je mým rodným jazykem ( i když mluvím , jak mě zobák narostl...

Mám rád:
Tady jsi doma Pro radost
Zabava doma Kutná Hora také Zábava pro známé Poděbrady
Galerie momentálně mimo...
Tady jsi doma Pro radost
Zdravím,
hlásím se i já o svůj díl viny, jako moderátor občas něco smáznu, třeba zrovna včera, ale asi bych se měl koukat častěji.
P.V.
hlásím se i já o svůj díl viny, jako moderátor občas něco smáznu, třeba zrovna včera, ale asi bych se měl koukat častěji.
P.V.
Petr Vanicek
Já se přiznávám taky, že tady spam moc nesleduji a mažu něco jen vyjímečně.
- Jirka84835751
- Moderátor
To Priby,
já si myslím, že to splečnými návštěvami průběžně zvládáme. Možná by to chtělo pročistit i v Seznamu členů podstatně víc a "rádoby mrtvoly" přímo vymazat. Na to ale moje znalosti už nestačí. Během nedávné doby narostl Seznam na neuvěřitelných 720 členů, z toho je z bídou polovina skutečných sběratelů a zájemců o dění kolem našeho koníčka na tomto webu.
Pěkný den všem přeje Jirka
já si myslím, že to splečnými návštěvami průběžně zvládáme. Možná by to chtělo pročistit i v Seznamu členů podstatně víc a "rádoby mrtvoly" přímo vymazat. Na to ale moje znalosti už nestačí. Během nedávné doby narostl Seznam na neuvěřitelných 720 členů, z toho je z bídou polovina skutečných sběratelů a zájemců o dění kolem našeho koníčka na tomto webu.
Pěkný den všem přeje Jirka
Mám rád:
Tady jsi doma Pro radost
Tady jsi doma Pro radost
Seznam členů bych neměnil, alespoň je vidět, že jsme "velké" fórum
.

Díky za upozornění, odstraněno.
Jo jo, taky jsem je ráno viděl, asi 4 nebo tak nějak. Ale myslím, že je lepší psát někomu z moderátorů či adminovi SZ, než to "cpát" sem. Pro běžné návštěvníky je to téma v "Obsahu fóra" o ..... .
PS:no, o ničem, jistě
PS:no, o ničem, jistě

- Jirka84835751
- Moderátor
Sice Apríl je až za cca 15 hodin, a l e je zde další "sada" zájemců o Banování - provedeno do dneška:
emcondzin PTNgocHai twinetarget08 emcondzin trucmai0286 phanmembaoco6868 SEGA16 HoSangl4 TranAnk5 DoKhaanhf4
Huck dayshaw341 langmodanb35 Jasonwarhee cuocbanh7 a poslední těsně před odhlášením: avlhcm1
Další se jistě v průběhu několika dnů "přihlásí".
Příjemně strávený celý slunečný víkend přeje všem Jirka - víte, kde mě najdete?
Mezi spamery a ZDE:
emcondzin PTNgocHai twinetarget08 emcondzin trucmai0286 phanmembaoco6868 SEGA16 HoSangl4 TranAnk5 DoKhaanhf4
Huck dayshaw341 langmodanb35 Jasonwarhee cuocbanh7 a poslední těsně před odhlášením: avlhcm1

Další se jistě v průběhu několika dnů "přihlásí".
Příjemně strávený celý slunečný víkend přeje všem Jirka - víte, kde mě najdete?
Mezi spamery a ZDE:
Mám rád:
Tady jsi doma Pro radost
Tady jsi doma Pro radost