HP compaq nx6110 nejde displej

Hardware, programy, operační systémy a další
Odpovědět
radio9867
Příspěvky: 89
Registrován: 08.08. 2013, 06:47

HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od radio9867 » 21.08. 2014, 11:32

Dobrý deň,opravujem tento notebook.Po zapnutí nabehne,ale nerozsvieti sa displej.Neviete čo je s tým a ako by sa to dalo opraviť??

Ďakujem za odpoveď a prípadnú radu
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od Heptoda » 21.08. 2014, 11:49

Docela málo informací. :cry:
1/Ntb jinak běží?
2/Na externí monitor?
3/Není zapnutý režim přepnutí právě na ext. monitor? Zkuste přepnout zpět.
4/Problikne při nabíhání?
5/A co zvuk?
Atd....
radio9867
Příspěvky: 89
Registrován: 08.08. 2013, 06:47

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od radio9867 » 21.08. 2014, 11:53

Ntb beží,pri zapínaní blikne,klávesnica funguje(pri stlačení nejakého tlačidla pípne),na ext.monitor som neskúšal(nemám ten kábel)niečo bude s displejom
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od Heptoda » 21.08. 2014, 15:06

Ach jo, nevymámím informace, ne a ne. Tak polopaticky:
Jaký je OS ?
Opravář by měl mít druhý monitor a kabel !!!!
Zkoušel jste kl. zkratky pro přepínání?
PROČ ta jistota že: niečo bude s displejom?
mkat
Příspěvky: 219
Registrován: 24.10. 2011, 16:38

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od mkat » 21.08. 2014, 15:26

Display môže byť v pohode.Môže byť vadna grafika.Ale to neurčiš kym ho nevyskušaš na inom monitore.
Uživatelský avatar
Jirka84835751
Moderátor
Příspěvky: 783
Registrován: 17.10. 2011, 18:51
Bydliště: kousek od Mohelnice

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od Jirka84835751 » 21.08. 2014, 19:01

Rado, stydíš se napsat VĚTU ROZVITOU? V té můžeš podrobněji popsat, co je důležité. Zde se NESMÍŠ vyjadřovat SMS stylem. Jinak to vlákno bude nekonečné... Občas je nutno popsat závadu podrobně! a ne třeba takto: :idea: "601508508" :lol: a :?: , :!: Nebuď :oops: ...
radio9867
Příspěvky: 89
Registrován: 08.08. 2013, 06:47

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od radio9867 » 22.08. 2014, 18:06

OS tam bol Windows XP chystám sa tam dať nejaký Linux

Klávesové skratky som neskúšal
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: HP compaq nx6110 nejde displej

Příspěvek od Heptoda » 22.08. 2014, 18:38

Jsou-li tam XP, tak neměnit. Ono to ani není teď možné, když není obraz. Nejprve doporučuji kabel a druhý monitor! Až potom nějaké další zásahy. Zkratky a pod si prostudovat třeba zde: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1187537
Odpovědět