Modul AM radia

Rádia, CD, zesilovače, reproduktory a další
katoda
Příspěvky: 54
Registrován: 04.03. 2016, 20:55

Modul AM radia

Příspěvek od katoda » 23.11. 2017, 19:16

Ahoj všem, sháním nějaký modul AM radia pro vestavbu do krabičky, všude ale narážím na FM, těch je hafo všade. Nejlépe z ČR, ne Alibabbu a pod. Neporadíte, kde hledat? Děkuju.
Jan55
Příspěvky: 323
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Jan55 » 23.11. 2017, 21:28

Zdravím, něco bych měl mít doma, podívám se. Něco jsou celé desky nepoužité z věží a pak v plechové krabičce z pocínovaného plechu. Honza
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Heptoda » 23.11. 2017, 22:50

Jak moc je limitující velikost dílu / desky? Jeden čas toho bylo na Aukru dost, byly to díly do různých radií a pod. Nebo sháníte něco ve velikosti těch mrňavých modulů FM?
oravan
Příspěvky: 93
Registrován: 25.09. 2012, 18:57

Re: Modul AM radia

Příspěvek od oravan » 23.11. 2017, 23:41

do akého rádia by to malo zapasovať
Jan55
Příspěvky: 323
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Jan55 » 24.11. 2017, 08:50

Tak jsem našel AM modul velikosti 40x45x13mm. Má to na jedné straně vývody s 11cti piny. Označení je KCA332UA a našel jsem i datasheet http://www.perfectelectronicparts.com/s ... asheet.php
Cena 10Kč +poštovné.
Dalo by se to poslat jako dopis, takže by cena za poštovné nebyla velká.
katoda
Příspěvky: 54
Registrován: 04.03. 2016, 20:55

Re: Modul AM radia

Příspěvek od katoda » 24.11. 2017, 10:51

Jéjda, to by bylo ono, místa je cca 6x6x3 cm, jen ten odkaz nějak nefunguje. No, ještě to vyzkouším otevřít a mrknout se na to, díky moc!!! :thumbsup:
Stránku jsem objevil, http://www.perfectelectronicparts.com/index.php , ale jak se ten výrobek nazývá??
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Heptoda » 24.11. 2017, 11:48

Ale vždyť Vám to tam Jan55 píše, dejte na těch stránkách do vyhledávače KCA332UA , a najdete to. Je to tady: http://www.perfectelectronicparts.com/p ... e=KEC+CORP , poté si kliknout na to PDFko a je to, ale v AJ. Intuitivně se ale zorientovat dá. Jinak je to dobrý a zajímavý web, taky si asi něco vyberu 8-) . Díky za něj. :thumbsup:
Jan55
Příspěvky: 323
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Jan55 » 24.11. 2017, 12:09

Jo koukám, že mi to už taky nefunguje, teprve když otevřu to PDF, tak ten odkaz funguje. No nic, tak klikni na to PDF jak píše Heptoda. Sice je to AJ, ale lepší než nic. Snad by jsi to měl z toho zapojit. Všechny piny stejně nebudeš používat. To VCC a zem je napájení, To VT je ladění pomocí napětí co je v té tabulce. Když se mi podaří najít čas, tak bych to vyzkoušel, samotného by mě to zajímalo, mám dva kusy.
Uživatelský avatar
Heptoda
Moderátor
Příspěvky: 1073
Registrován: 20.10. 2011, 17:24
Bydliště: Kousek od Rumcajse

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Heptoda » 25.11. 2017, 17:51

Tak slepá ulička, napsal jsem jim, rád bych si s ním, s tím modulem, zaexperimentoval.... Ale již není skladem. Takže pátrejte dále a jinde....
Jan55
Příspěvky: 323
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Modul AM radia

Příspěvek od Jan55 » 25.11. 2017, 22:02

Kdysi jsem to koupil od toho chlápka na Aukru co prodával ty díly z věží a rádií, jméno si už nepamatuji, stejně ho odstavily.
Tehdy jsem vzal dva kusy. Kdyby si to nevzal katoda, zatím se nehlásí, tak bych to přenechal.
Odpovědět